L’associació de Gent Gran Pau Casals, es va ubicar al casal Cardener, una antiga escola del barri, comprada per l’Ajuntament, remodelada totalment i destinada a Casal de Barri, gràcies a les reivindicacions del veïnat i diverses entitats del barri i a l’acord final amb l’Ajuntament. La inauguració del casal es va fer el dissabte 14 de setembre del 2002

Pau Casals és una entitat sense ànim de lucre dedicada a promoure activitats per a la participació i per millorar el benestar social, cultural i de lleure , tot potenciant la convivència i l’autoestima, i per tal d’eliminar l’aïllament social de les persones grans. Es troba al Casal de Barri Cardener.

Promou activitats per millorar el benestar físic, psíquic i social de les persones.

L’Associació Gent Gran “Pau Casals” té com a finalitat potenciar l’activitat cultural i social del barri, motivant els seus associats a participar en totes les activitats, lúdiques, culturals, populars, etc., organitzades des del casal de barri Cardener.
Totes aquelles persones majors de cinquanta-sis anys jubilades o pensionistes censades a la Vila de Gràcia poden ser socis o participar de forma particular en les activitats culturals, de formació, de foment de la salut, de lleure, propostes de sortides, festes, balls dels divendres i altres activitats socioculturals.

Com a socis, poden intervenir en el govern i les gestions, en els serveis i les activitats de l’associació d’acord amb les normes legals i estatutàries.

Més informació:

Horari d’atenció: dilluns a dijous de 10h a 12.45h
CB Cardener, c/Cardener, 45

Correu electrònic: a.aggpc@gmail.com
Telèfon: 93 210 08 03