Pau Casals

Associació de Gent Gran

 

 

 

 

 

L’associació de Gent Gran, es va ubicar al casal Cardener, una antiga escola del barri, comprada per l’Ajuntament, remodelada totalment  i destinada a Casal de Barri, gràcies a les reivindicacions del veïnat i diverses entitats del barri i a l’acord final  amb l’Ajuntament.  La inauguració del casal es va fer el dissabte 14 de setembre del 2002

Pau Casals es una entitat sense ànim de lucre dedicada a promoure activitats per a la participació i per millorar el benestar social, cultural i de lleure , tot potenciant la convivència i l’autoestima, i per tal d’eliminar l’aïllament social de les persones grans. Es troba al Casal de Barri Cardener.

Promou activitats per millorar el benestar físic, psíquic i social de les persones.

L’Associació Gent Gran “Pau Casals” té com a finalitat potenciar l’activitat cultural i social del barri, motivant els seus associats a participar en totes les activitats, lùdiques, culturals, populars, etc… organitzades des el casal de barri Cardener.

Totes aquelles persones majors de 56 anys jubilades o pensionistes censades a la Vila  de Gràcia poden ser socis o participar de forma particular en les activitats culturals, de formació, de foment de la salut, de lleure, propostes de sortides, festes, balls dels divendres i altres activitats socioculturals.

Com a socis,  poden intervenir en el govern i les gestions, en els serveis i les activitats de l’associació d’acord amb les normes legals i estatutàries.

 

Més informació:

Obert de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h
CB  Cardener, c/Cardener, 4

Mails inscripcions: a.aggpc@gmail.com

Telèfon inscripcions: 93 210 08 03

WEB:  L’Associació