Tallers Tardor 2021 (octubre a desembre)

Tallers Tardor 2021 (octubre a desembre)

INICI DELS TALLERS

El període de les sessions dels tallers per al 4r trimestre de 2021 és del 4 d’octubre fins al 20 de desembre

DATES D’INSCRIPCIONS

Presencial:  Els dies  21 i 22 de setembre, de 10.00 a 12.30 i de 16.00 a 19.30 hores

En línia: Del 23 a 29 de setembre a través del formulari (aviat publicarem)

Nota important: tant per a les persones sòcies de les entitats Ciberdona i Associació de Gent Gran Pau Casals, com per a les que volen donar-s’hi d’alta, només s’acceptaran inscripcions presencials, a l’hora de gaudir del descompte de 5 € a què tenen dret. La resta, no sòcies, podrà triar entre presencial o en línia.

Per a les que fa als tallers monogràfics, la inscripció es podrà fer fins a 15 dies abans de l’inici, presencial o des del formulari.

MOLT IMPORTANT: Aquest trimestre els tallers seran presencials. Tanmateix, si per motius relacionats amb la present epidèmia, s’haguessin de suspendre algunes classes, es procurarà dur-les a terme de manera no presencial, ja sigui per Internet, o gravació de vídeos, de la manera que s’anunciarà si es donés el cas.

Alguns tallers han vist reduït el contingent d’inscripcions per tal d’assegurar la distància necessària per seguir les normes sanitàries de prevenció de la Covid-19. Així mateix, es recorda l’obligació d’usar mascareta durant tot el temps a les instal·lacions del Casal i utilitzar el gel hidroalcohòlic abans i després de la realització dels tallers.

PDF PROGRAMACIÓ SETEMBRE – DESEMBRE

 

Skills

Posted on

09/06/2021