TALLERS 1R TRIMESTRE / 2022

(PRESENCIALS)

PROGRAMA CARDENER

(PDF PER DESCARREGAR)

 

DATES D’INSCRIPCIONS 

PRESENCIAL

11 de gener: només per a l’alumnat inscrit en el 4T del 2021

(amb almenys una plaça reservada)

12 de gener: noves inscripcions

(sense cap plaça reservada o que no ha estat inscrit/a en el 4T/2021)

Horari (ambdós dies): de 10.00 a 12.30 i de 16.00 a 19.30 hores

(la porta no s’obrirà abans de l’hora d’entrada, matí i tarda: 10h i 16h)

EN LÍNIA

Des del 13 de gener fins al 21 de gener, a través del formulari disponible a la pàgina web: www.cardener.cat (tallers amb places disponibles)

ATENCIÓ:

1) Per evitar aglomeracions, es demana no arribar gaire abans de l’hora d’obertura indicada (entre les 10 del matí i les 4 de la tarda), per intentar que no es creïn cues extenses a l’entrada de l’equipament i alteracions de la mobilitat a l’espai públic.

2) Totes les persones amb plaça reservada (alumnat 4T/2021), la tenen garantida durant tot el dia 11 de gener. A partir del 12 de gener la reserva no tindrà validesa i totes les places es posen a disposició.

3) Per a les noves inscripcions (12/01), es recomana consultar les places vacants, que el mateix dia estaran disponibles, a la porta exterior, al tauler informatiu interior, per via telefònica (932 100 803) i per correu electrònic (info@cardener.cat).

4) No es repartiran números de reserva prèvia; només es farà si es provoca una aglomeració excessiva, cosa que cal evitar.

Altres notes importants:

  • Tant per a les persones sòcies de les entitats Ciberdona i Associació de Gent Gran Pau Casals, com per a les que volen donar-s’hi d’alta, només s’acceptaran inscripcions presencials, a l’hora de gaudir del descompte de 5 € a què tenen dret. La resta, no sòcies, podrà triar entre presencial o en línia.

  • Alumnat de continuïtat (4T/2021). Si, per motius justificats, no és possible fer la inscripció presencial el dia 11 de gener, caldrà comunicar-ho a la Secretaria del Casal amb antelació i aquesta indicarà com procedir segons el cas. Així mateix, si la persona interessada no es comunica amb el Casal i tampoc fa la inscripció el dia estipulat, no es garantirà la reserva de plaça i aquesta estarà disponible per a la resta d’usuaris.