Calendari d’exposicions

posted in: Exposicions, Noticies | 0
Aquest curs l’iniciem amb una nova proposta expositiva! Les exposicions es poden visitar dins l’horari habitual d’obertura del Casal, de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.
Si vols compartir la teva obra, al Casal disposes d’un espai gratuït per a exposar-hi una mostra!
Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: info@cardener.cat.
Més informació: www.cardener.cat/exposicions/

EXPOSICIÓ DEL CONCURS DE CARTELLS DE FESTA MAJOR

16 de setembre

Vine a veure tots els cartells que es van presentar al concurs de Festa Major fets pels alumnes del Batxillerat Artístic de l’escola Kostka. Tenim persones al barri que són unes grans artistes!

IL·LUSTRACIONS I DIBUIXOS, D’ESTEBAN PADRÒS

Del 2 al 20 d’octubre

Esteban Padròs és un il·lustrador i dibuixant no professional. Les seves il·lustracions digitals es caracteritzen per tenir un estil pròxim al còmic i per emprar un to humorístic, a tall d’acudit gràfic. Destaquen també els seus sketchs de persones i llocs, realitzats a llapis, tinta i aquarel·la.

“HOMO URBANUS ¿CELEBRACIÓN O LAMENTO?”, D’ANTONIO SOLARES

Del 23 d’octubre al 10 de novembre

El nom d’aquesta obra era el títol d’un article d’opinió signat per Jeremy Rifkin al diari El País l’any 2007.

La majoria dels éssers humans viuen en grans zones urbanes amb poblacions de més de 10 milions d’habitants, rodejats de grans edificis d’oficines o d’habitatges de gran altura, on impera el ciment, el vidre, l’automoció i el llum artificial. No obstant això, l’home és capaç de trobar espais d’emocions positives.

ZANTANGLES, DE TOMÀS PADRÒS

Del 13 de novembre a l’1 de desembre

Zentangle és un mètode de dibuix meditatiu o una tècnica de meditació a través del dibuix. Consisteix en un mètode senzill i relaxant per a crear atractives imatges a partir del dibuix de patrons abstractes i decoratius, estructurats en passos concrets molt senzills, el seguiment dels quals generen resultats sorprenents sense esforç ni coneixements previs de dibuix.