L’Associació de dones Ciberdona es va crear l’any 2001 per promoure la participació de les dones en el seu vessant social. Entre els seus objectius prioritaris estan:

Promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en tots els seus vessants, centrant-se sobretot en la promoció de les noves tecnologies, facilitant la informació de la dona i dels seus drets, per tal que la seva circulació a la societat actual esdevingui en igualtat de condicions amb els homes.

Aquests objectius pensem que es poden dur a terme facilitant la informació entre les associacions de dones, dotant-les de les eines informàtiques i formatives que calguin i realitzant un acompanyament en el seu aprenentatge i duent a terme activitats d’informació i visibilització de les dones. Per això i des dels seus inicis ha fet activitats de formació per a la població en general. Al començament amb voluntàries; últimament amb l’ajut de les administracions públiques (El Departament d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i del Districte de Gràcia).

Pensem que un món millor també és responsabilitat de tots i nosaltres volem col·laborar amb el nostre granet de sorra.

Vine a posar el teu granet oferint-te de voluntària i entre totes farem una muntanya.

 

Més informació:

Tardes, de 17 h a 20 h, de dilluns a dijous.
Telèfon 93.210.08.03
http://blocs.xarxanet.org/associaciociberdona/
Email: ciberdona@gmail.com