L’Agrupament Escolta Roland Philipps, és una entitat que des del 1953 educa en el lleure a infants i joves de 6 a 18 anys. Té com a objectiu formar persones actives, compromeses, democràtiques, participatives, lliures i ciutadanes del món mitjançant la metodologia escolta.

Ens dividim per unitats, segons la nostra edat i el cau és el nostre lloc de trobada on ens apleguem els infants, joves i caps cada dissabte a la tarda per fer activitats o preparar projectes. És un espai de llibertat, d’expressió i d’iniciatives on viure l’escoltisme jugant, aprenent i convivint tots junts.

Què fem?
Jocs, rutes, activitats, sortides i campaments són el que ens caracteritza. Tot això possibilita l’aprenentatge d’una manera dinàmica i divertida. La participació activa dels minyons, així com les seves opinions i propostes, són la base de la tasca que duem a terme.
Sortides: Excursions de cap de setmana on anem de ruta a la muntanya o acampem en contacte amb la natura.
Campaments: Sortides d’uns quants dies, on gaudim de la convivència amb els altres en l’ambient natural.
Campaments de primavera: Sortides de cinc dies a Setmana Santa
Campaments d’estiu: Sortides de 10-12 dies a l’estiu, el moment més esperat de l’any!

Com ho fem?
Ho fem mitjançant l’escoltisme. L’escoltisme és un moviment juvenil d’àmbit mundial que treballa pel desenvolupament integral dels joves a través de l’educació en el lleure basada en l’exploració de l’entorn, el servei als altres i la consecució de fites en equip (empreses).

Cau?
El cau és lloc on ens trobem els dissabtes de 4.30 h a 7.30 h tots junts per participar en activitats i jocs. Actualment, el nostre cau s’ubica al Casal de Barri Cardener (Cardener, 45)

Més informació:
Email: info@aerolandphilipps.org
web: aerolandphilipps.org