COL·LABORACIÓ AMB PROJECTES I ESPAIS COMUNITARIS

LA SALUT, CURA!

La Salut, Cura!, és un cicle de xerrades al voltant de la salut i la cura de les persones adultes i gent gran. Aquesta proposta és coordinada entre tots membres de la Taula de gent gran de La Salut* i es realitza a l’espai de trobada de la planta 1 del Casal Cardener.

L’objectiu és generar un espai obert i dinàmic, al qual les persones assistents puguin participar de manera activa i com a protagonistes de les sessions. En segona instància vol detectar si podria ser un espai permanent al Casal de Barri Cardener i consolidar en la programació trimestral que s’estructuraria entre les persones, entitats, serveis i projectes de la Taula de Gent Gran de la Salut.

PUNT DE RECOLLIDA DEL REBOST SOLIDARI DE GRÀCIA

Des de juny de 2021, el Casal Cardener és punt de recollida permanent del Rebost Solidari de Gràcia. A l’entrada del casal trobareu una capsa on podeu deixar les vostres aportacions de productes alimentaris i d’higiene, durant l’horari públic del casal: dilluns a divendres, 10 a 13 i de 16 a 21 h. Necessiten col·laboració durant tot l’any!

https://www.rebostsolidaridegracia.cat

PUNT DE TROBADA – VOLUNTARIAT PER A LA LLENGUA

A partir de l’any 2022 el Casal Cardener es converteix en un punt de trobada per a les parelles que formen part del programa Voluntariat per la llengua, impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Es tracta d’un programa d’immersió lingüística i d’aprenentatge de la cultura catalana des de les relacions properes i veïnals.

Per rebre aquest projecte a la casa, es farà una jornada de presentació dirigida a totes les persones que hi tinguin interès, ja sigui com a voluntària o com a aprenenta. Comptarem amb la participació de parelles que ja formen part del programa i d’altres persones amb ganes de participar-hi.

PRESENTACIÓ:  19 de gener a les 18 h, planta 1 Casal Cardener.

Al final es convidarà a un piscolabis si les mesures COVID-19 ens ho permeten.