Exposició d’aquarel·les, d’Andrzej Leśkiewicz

posted in: Exposicions, Noticies | 0
DEL 3 AL 24 DE JULIOL | CARDENER

Durant el mes de juliol podreu gaudir d’una exposició de 10 peces d’aquarel·les de l’artista polonès Andrzej Leśkiewicz, i que ha estat organitzada i coordinada per Dagna Dudrak.

Les composicions d’Andrzej Leśkiewicz, qui s’inspira en l’obra de Nikifor, un dels pintors primitivistes més destacats, encaixen perfectament en l’atmosfera dels estats d’ànim de Nikifor. Són una transformació meravellosa que conserva tots els punts forts de l’original.
Les aquarel·les presentades són accions reflexives que ens permeten endinsar-nos al món de Nikifor a través dels ulls de Leśkiewicz. Aquestes obres són un conjunt de valors i tensions pictòriques que l’autor transmet sense esforç, amb gran passió i humilitat.

Andrzej Leśkiewicz és també el creador de totes les pintures que el destacat pintor polonès Edward Dwurnik va adaptar en la seva sèrie d’obres titulada Nikifor – Dwurnik, Les obres d’aquesta sèrie són molt valorades en el mercat de l’art. La triada Nikifor, Leśkiewicz, Dwurnik va fer una gran contribució a la història de l’art polonès per a convertir-se en un important moviment artístic de la dècada del 2020.