T’agradaria conèixer veïns i veïnes amb qui compartir les teves inquietuds personals?

posted in: Activitats, Noticies, Uncategorized | 0

TOTS ELS DIMARTS / 10.30 H / CARDENER
PARTICIPA DE LES TROBADES DE BENESTAR COL·LECTIU

Les trobades de Benestar Col·lectiu són espais oberts a tothom on compartir les inquietuds personals, trobar-nos amb altres veïns i veïnes, relacionar-nos, conèixer-nos i buscar respostes entre tots i totes. L’objectiu és poder compartir una estona on intercanviar els coneixements i les potencialitats de totes les persones que hi participin. Es tracta de crear, entre tots i totes, un espai de confort i seguretat on ningú sigui jutjat/da i tothom es pugui expressar de manera lliure i respectuosa. 

 T’agradaria travar noves amistats? Sovint sents que no tens amb qui compartir les teves inquietuds, motivacions, idees o preocupacions? Aquest espai et brinda l’oportunitat de poder compartir tot allò que et travessa amb altres persones i, així, descobrir les respostes de manera conjunta!

Alerta! Potser t’estàs preguntant si es tracta d’un grup de suport o terapèutic, no és el cas! Del que sí que es tracta és de crear entre totes les persones participants un espai on es puguin tenir en compte les emocions, les històries de vida de cadascú i tot allò que ens travessa per dins per, a partir d’aquí, construir una xarxa on puguem compartir qui som, què pensem, que ens preocupa, què volem, què ens interessa… I poder-ho dur a terme de manera compartida entre veïns i veïnes. Es tracta de descobrir noves amistats o, si més no, noves persones amb qui conviure de manera agradable durant una estoneta cada setmana.

El que sí que et recomanem és que, un cop t’animis a venir per primera vegada, hi assisteixis un mínim de 3 sessions abans de decidir si et vols involucrar o no, ja que cada sessió és tot un món i, a vegades, pot ser difícil descobrir el funcionament del grup si només hi assisteixes un dia.

Aquestes trobades tenen lloc tots els dimarts de 10.30 h a 12.00 h al Casal Cardener i van acompanyades de dues persones que dinamitzen l’espai, les quals participen com a membres del mateix grup, tot assegurant un acompanyament òptim. Si et vols apuntar, només has de venir! Et rebrem amb molta alegria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *