Com cuides la teva alimentació?

posted in: Activitats, Noticies | 0

XERRADA SOBRE NUTRICIÓ I SALUT

El grup de Trobades de Benestar Col·lectiu us convida a una xerrada oberta sobre nutrició i alimentació saludable que tindrà lloc el pròxim dimarts 10 de maig a les 10.30 h al Casal Cardener.

Aquesta xerrada la duran a terme dues professionals de la salut, l’Andrea González i l’Anna Parellada, nutricionistes d’Atenció Primària del Parc Sanitari Pere Virgili.

Aquesta xerrada té per objectiu posar al centre la salut i el benestar de les persones. Aprendreu a organitzar i planificar menús saludables i podreu consultar tots els dubtes que tingueu, així com compartir qualsevol mena d’inquetud.

 

 

QUÈ SÓN LES TORBADES DE BENESTAR COL·LECTIU?

Tots els dimarts de 10.30 h a 12.00 h té lloc una trobada oberta a qualsevol veïna o veí que vulgui compartir un espai amb altres persones per conèixer-se, conversar, acompanyar-se mútuament…

L’objectiu de les trobades el defineix el mateix grup i pot anar variant segons les necessitats o voluntats d’aquest, ja sigui disposar d’un espai per expressar pensaments propis sobre l’actualitat, compartir opinions, sentiments o emocions, realitzar activitats, participar de xerrades, etc. Això sí, sempre posant al focus al benestar individual i col·lectiu de les persones i del grup.

Aquestes trobades estan acompanyades per dues facilitadores de l’espai, les quals participen com a membres del propi grup, tot assegurant un acompanyament òptim.

Si vols participar d’aquestes trobades, només cal que t’hi presentis! Vine el pròxim dimarts a les 10.30 h al Casal Cardener i t’acollirem de la millor manera que sapiguem!

Pots demanar més informació a través del correu info@cardener.cat o trucant al 932 10 08 03, de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *