EXPO: El patrimoni de La Salut, de l’AVV Park Güell-La Salut-Sanllehy

posted in: Exposicions, Noticies | 0
DEL 6 AL 27 DE JUNY / CARDENER

Durant el mes de juny podreu gaudir d’una exposició fotogràfica organitzada pels socis i sòcies de l’Associació de Veïns Park Güell-la Salut–Sanllehy sobre el patrimoni del barri de La Salut.

A través d’aquest recull de fotografies viatjarem pels carrers del barri de La Salut i contemplarem la seva transformació al llarg dels anys.

El dilluns 13 de juny a les 18.00 h celebrarem la inauguració i podrem compartir les inquietuds que ens sorgeixin en contemplar aquest viatge pel nostre barri. Aprofitarem, també, per escoltar tot allò que els socis i sòcies de l’AVV tinguin a dir i, així, coneixerem com ha estat el procés de creació d’aquesta exposició.

 

 

CONEIX L’AVV PARK GÜELL-LA SALUT-SANLLEHY:

L’Associació de Veïns Park Güell-la Salut–Sanllehy del barri de La Salut la formen un conjunt de veïns i veïnes interessats en dinamitzar i desenvolupar el teixit social. Vol ser una entitat de referència que reculli les inquietuds i preocupacions dels veïns i les veïnes pel que fa als temes urbanístics, de transport i mobilitat, de serveis socials i culturals, per tal de contribuir a fer un barri més compacte, més autònom, més accessible internament, més sostenible i més bonic. Els valors que defensem i volem practicar en l’organització i el funcionament intern, són els de la participació i el treball en equip, l’eficiència, la transparència i la renovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *