Programa d’activitats del 2n trimstre 2022

posted in: Noticies | 0

 

Un cop més, el Cardener i les entitats que conformen el Casal es preparen per començar el nou trimestre amb una programació trepidant!

T’agradaria participar de les activitats, excursions i viatges que han organitzat l’Associació de Gent Gran Pau Casals i l’Associació Ciberdona? O bé, vols apuntar-te a un dels nostres tallers trimestrals per moure l’esquelet, conèixer un nou idioma, explorar la creativitat o aprendre a dominar les noves tecnologies? Tot això i molt més ho trobaràs a la programació d’aquest 2n trimestre de l’any.

A l’apartat de “Tallers i activitats” trobaràs totes les informacions! També et pots descarregar el programa d’activitats complet (CLICA AQUÍ PER DESCARREGAR EL PROGRAMA) i conèixer al detall tot allò que t’oferim. És molt important que el llegeixis amb atenció, sobretot les indicacions per fer la inscripció. 

RECORDA QUÈ…

Les inscripcions tindran lloc de dues maneres:

PRESENCIAL (de 10.00 h a 12.30 h i de 16.00 h a 19.30 h):

  • 7 d’abril: Només per a l’alumnat inscrit en el 1r trimestre del 2022 (per a alumnes amb almenys una plaça reservada).
  • 8 d’abril: NOVES INSCRIPCIONS (per a persones sense cap plaça reservada o que no ha estat inscrita durant el 1r trimestre del 2022.

VIRTUAL:

 

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres a través dels canals habituals entre les 10.00 h i les 10.00 h i les 16.00 h i les 20.00 h (contacta amb nosaltres).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *