Trobada de voluntàries de la Xarxa La Salut Solidària

posted in: Noticies | 0
2 DE JUNY / 18.00 H / LA MIRANDA
TROBADA DE VOLUNTÀRIS I VOLUNTÀRIES

El pròxim dijous 2 de juny a les 18 h a La Miranda (Av. Coll de Portell 74) se celebrarà la trobada de voluntaris i voluntàries de la Xarxa La Salut Solidària.

Vols saber com funciona la xarxa de suport del barri de La Salut? T’agradaria participar-hi i aportar el teu granet de sorra?

Si és així, no et pots perdre aquesta trobada, ja que servirà per conèixer com funciona aquesta xarxa de veïns i veïnes, explicar tots els projectes que es duen a terme i organitzar-se per a seguir creixent conjuntament i com a barri.

 

XARXA LA SALUT SOLIDÀRIA

Coneixes aquesta iniciativa? Es tracta d’una xarxa local per donar-nos suport entre veïns i veïnes del barri de La Salut de manera eficàs i immediata.

Si necessites ajuda o tens alguna necessitat concreta, pots trucar al número o escriure al correu que trobaràs aquí baix i un grup de persones atendran la teva demanda.

Has de moure algun moble que pesa molt? Has de fer repòs i necessites que et facin la compra? Necessites que t’acompanyin a una visita mèdica i no tens amb qui anar?

Qualesvol d’aquestes demandes serà atesa per un grup de persones voluntàries, veïns i veïnes organitzades per fer de La Salut un barri ben viu!

Pots consultar tota la informació cconsultant al web del Salutem – Accions comunitàries del barri de La Salut.

Contacte: xarxalasalutsolidaria@salutem.cat / 937372874

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *